Leading teens closer to Christ

[verslag van Ramon]

Het Life Teen thema voor 2012 is Radiant Joy, wat stralende vreugde betekent. Stralende vreugde, dat was er zeker op Rolduc. De zon scheen heerlijk en de mensen straalden van geluk.

De conferentie begon met een lezing over het jongerenwerk. Er werden een heleboel ideeen en tips gegeven die erg bruikbaar waren!
Dus laat je maar verassen 😉

Hoe mooi kan een conferentie zijn, een lach en een traan. Het mooie aan deze conferentie was voor mij het moment van de aanbidding op vrijdag- en zaterdagavond. De Heer heeft toen echt mijn hart geraakt, en heeft tot mij gesproken.

Wat ik ook heb geleerd op deze conferentie is dat je God boven alles moet zetten. God is nummer 1! We mogen dat ook laten merken aan anderen, we mogen aan anderen laten zien dat God nummer 1 is bij ons is. Hij is het waard om op een voetstuk geplaatst te worden!

Jezus is voor ons gestorven, maar op de derde dag is Hij verrezen! Dat zullen we volgende week met Pasen vieren! Hij heeft ons zijn Heilige Geest geven om aan iedereen te vertellen over Gods grote Liefde!

Daarom zeg ik met Radiant Joy moet wij ons geloof vieren en verder gaan in ons leven!

Met dank aan Ramon voor het verslag!

Categories: Life Teen

Comments are closed.

Lift up your hands to the holy place, and bless the Lord (Ps.134-2)